Buro Scandinavia legt chartervluchten in naar Finland

03/01/2010

 

De charter van Buro Scandinavia (uitgevoerd in samenwerking met TUI) naar de Finse wintersportgebieden Levi en Ylläs is zondag 20 december van start gegaan met een volgeboekte eerste vlucht naar Kittilä. De passagiers werden bij aankomst warm onthaald door de Kerstman en één van zijn rendieren. Naast de snoepjes die de Kerstman uitdeelde, werden de pioniers van deze vlucht getrakteerd op een warm drankje in de speciaal daarvoor opgestelde ijsbar.

Product Manager Christiaan Obbink van Buro Scandinavia over de eerste charter: “We zijn ongelooflijk tevreden over het tot nu toe behaalde resultaat. De dertien vluchten die we deze winter aanbieden, zitten nagenoeg allemaal vol. Alleen in januari en maart hebben we nog enkele stoelen te verkopen. We wisten natuurlijk dat Fins Lapland één van de meest bijzondere winterbestemmingen ter wereld is en we hebben er hard aan gewerkt om een uitstekend product neer te zetten. Dat de respons echter zo overweldigend zou zijn ondanks de economische crisis, is een zeer positieve verrassing! Volgend seizoen gaan we het product uitbreiden en blijven we Lapland tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Gezien het feit dat de crisis op z’n retour is en de ongetwijfeld enthousiaste verhalen van de mensen die deze winter met ons naar Lapland reizen, verwachten we dat de vraag volgend seizoen nog groter zal zijn.”

Vakantiegangers vliegen deze winter wekelijks rechtstreeks met ArkeFly in drie uur van Schiphol naar deze veelzijdige en sneeuwzekere bestemming, zo’n 150 kilometer boven de Poolcirkel in Fins Lapland. Naast skiën, snowboarden en langlaufen bieden Levi en Ylläs tal van sportieve wintersportactiviteiten zoals rendiertochten, sneeuwscootersafari’s, huskysledetochten, ijsvissen en sneeuwschoenwandelingen.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief