Skitest op kruissnelheid in Sulden

21/04/2010

 

Derde dag voor het testteam. Hoewel de vermoeidheid bij momenten de kop opsteekt, blijven ze dapper het nieuwe materiaal testen. Elke morgen voert de lift van half negen de hele troep naar boven. Materiaal uithalen, tent opstellen en iedereen kan aan de slag. In groepjes van 3 à 4 testers stuiven ze de piste af.

Rond de middag is het tijd om de formulieren definitief te overhandigen aan de deurwaarder, die waakt over het goede verloop van de test. Na het middageten is er dan nog tijd voor spel en plezier. Het spel tikkertje in de sneeuw en op ski’s is hier bijzonder populair. Wie switch skiet of stilstaat, mag niet worden getikt. Maar verder is alles toegelaten…

De weergoeden zijn ons goedgezind. In de nacht van zondag op maandag viel hier nog een laagje verse sneeuw en sinds maandag is de zon haast onafgebroken van de partij. Er ligt hier in Solda trouwens nog meer dan voldoende sneeuw. Boven de 2500 meter is die bovendien van uitstekende kwaliteit.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief