Vijfde Summer Ski Day met Jerke

16/08/2010

 

Op 11 september staat de vijfde editie van de Summer Ski Day op het programma, op de vertrouwde en fantastische locatie SnowWorld Landgraaf.

Vanaf 10 uur kun je er die dag skiën en snowboarden. Verder staan een slalomtraining, skilessen voor beginners, de 5de open Summer Slalom-wedstrijd en de afsluitende BBQ op het programma.

Volwassenen betalen €40 voor het hele programma, incl BBQ en materiaalhuur Er kan jammer genoeg geen korting gegeven worden voor deelnemers die over eigen materiaal beschikken. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €35 en toeschouwers die enkel mee willen BBQ’en betalen €20.

Inschrijven doe je door het sturen van een email met als titel “inschrijving Summer Ski Day” naar {encode=”jerkevdb@yahoo.com” title=”jerkevdb@yahoo.com”}. In de mail vermeld je de naam en de leeftijd van de personen voor wie je inschrijft. Indien iemand enkel meekomt om toe te kijken en mee te BBQ’en, dan vermeld je BBQ ipv de leeftijd. Je rekent de totale som voor deelname uit en vermeldt deze onder de personen die je hebt ingeschreven.

Vervolgens schrijf je deze som over naar BE19 9796 3919 1912 (979-6391919-12). Je e-mail en betalingen dienen omwille van organisatorische redenen uiterlijk op 8 september te gebeuren. Zodra de overschrijving wordt ontvangen, zul je een bevestigende email ontvangen.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief