De A van Atomic

25/08/2010

 

Met Live Fit lanceert Atomic een nieuwe reeks innovatieve skischoenen. De collectie voor deze winter telt 8 modellen (4 dames en 4 heren) en belooft beter comfort, meer balans, een preciezere pasvorm en warmere voeten dan bij andere skischoenen. Zodra je de schoen aantrekt, zet hij zich onmiddellijk naar je voet. De natuurlijke positie van je voet blijft ook beter behouden dankzij de zogenaamde Live Fit zones in de schoen. Ze omvatten de voorvoet net zo precies als een skisok. De tenen behouden hun natuurlijke positie, zodat de balans verbetert en dus ook de controle bij het skiën. Tegelijk ondervindt de bloedcirculatie geen hinder, zodat je voet altijd aangenaam warm blijft. Dat comfort uit zich ook bij het aantrekken van de schoen. Twee extragrote buckles zorgen ervoor dat je de schoen vlotter kunt sluiten. Samen met de Power Strap zorgen die ervoor dat je voet goed vastzit. De ASY liner maakt dat je enkel goed in de schoen gevat zit.
www.atomicsnow.com

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief