De F van Fischer

31/08/2010

 

Fischer denkt aan je voeten en heeft daarom de Soma-Tec technologie voor zijn boots verder ontwikkeld. Die verschillen van traditionele skischoenen door de unieke positie van de voet op de ski’s. De meest natuurlijke positie van een mensenvoet is namelijk in een lichte V-vorm. In elk geval natuurlijker dan de houding waarbij je voeten recht naar voren wijzen. Met deze schoenen sta je dus in een natuurlijker houding waardoor het zwaartepunt recht boven het midden van de ski ligt. Daardoor wordt de kracht in de skirichting overgebracht en dat betekent een perfecte en natuurlijke krachtoverdracht en toch minder inspanningen waardoor de kans op knieblessures verkleint en er minder spanning op de enkelgewrichten komt.
Meer info via www.fischersports.com

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief