Boardgirls for Pakistan

06/09/2010

 

Zo’n 15 meisjes lieten zich afgelopen weekend, in naam van de online community O’Neill First Love Last Love, 24 uur opsluiten in de indoor snowpiste in Ice Mountain. Geïnspireerd door de O’Neill slogan “Snow is only frozen water” en “we are not afraid of the cold” trotseerden de meiden daarbij temperaturen die schommelden rond -6°C. Ze waren volledig zelfvoorzienend (slapen, eten, snowboarden,…) op de piste.

De First Love Last Love ambassadrices wilden een signaal geven dat dit een ramp is die meer aandacht verdient van de Vlaamse media. Iedereen is nog altijd van harte welkom om een bijdrage te leveren ten voordele van de hulpactie in Pakistan.

Je kunt de acties van het Rode Kruis in Pakistan ondersteunen met giften aan de Ambassadrices of via storting aan het Rode Kruis-Vlaanderen op rekeningnummer 000-0006566-67 met vermelding ‘Boardgirls for Pakistan’.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief