Gossip geeft aftrap in Ischgl

08/09/2010

 

De Amerikaanse indierock band Gossip, met de opvallende leadsinger Beth Ditto, opent het wintersportseizoen met een openluchtconcert in het centrum van Ischgl (Tirol). Bij het ‘Top of the Mountain’ concert van zaterdag 27 november worden zo’n 20 000 wintersporters en muziekliefhebbers verwacht. De trendy wintersportplaats staat bekend om haar grote popconcerten met internationaal bekende artiesten aan het begin en einde van het winterseizoen. Het concert is gratis met een geldige 3-daagse liftpas en begint om 18.00 uur. De skiliften gaan een dag eerder open, op vrijdag 26 november.

Gossip brak in 2006 internationaal door met hun album en single ‘Standing in the way of control’, gevolgd door een uitgebreide tour in het clubcircuit. In 2009 veroverde Gossip de Nederlandse en Belgische hitlijsten met het nummer ‘Heavy Cross’ en dit jaar verzorgde de band een legendarisch optreden op Pinkpop en op Rock Werchter. De stevige, zelfverzekerde zangeres Beth Ditto, is door Karl Lagerfeld uitgeroepen tot stijlicoon. Met haar vaak niets verhullende outfits en openheid over haar biseksuele geaardheid drukt Ditto haar stempel op de band. Ditto is tevreden met haar gewicht en hanteert
Gitarist Nathan Howdeshell en drummer Hannah Blilie maken het trio compleet.

Met het optreden krijgt Gossip een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, The Corrs, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis en Katy Perry op het podium in Ischgl.

Beleef het openingsweekend zelf
Met het ‘Top of the mountain opening concert’ arrangement kun je het concert zelf bijwonen.
– Data 25 – 28 november 2010
– 3 overnachtingen in een categorie naar keuze
– 3-daagse VIP liftpas voor Ischgl/Samnaun
– Toegang tot het openingsconcert van 27 november
– Prijs per persoon inclusief ontbijt vanaf € 183,-
Ga voor meer informatie en boekingen naar www.ischgl.com

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief