Ischgl investeert €20 miljoen in skigebied

23/09/2010

 

Het trendy Ischgl (Tirol) investeert groots in de vernieuwing van het wintersportgebied. Het nieuwe winterseizoen start met de opening van 2 stoeltjesliften. De 6 persoonsstoeltjeslift met lederen bekleding, verwarmde stoelen en een sneeuwkap, bereikt met een hoogte van 2850 meter het hoogste punt van Ischgl. Ook het Zwitserse deel van het gebied wordt uitgebreid met een 6 persoonsstoeltjeslift, eveneens voorzien van lederen stoelen en een ultramoderne sneeuwkap. Door de goede aansluitingen behoort het gebied van de Silvretta Arena tot één van de grootste van Oostenrijk.

Verzekerd van verse sneeuw en mooie afdalingen
Dankzij de hoge ligging van Ischgl (Silvretta Arena) is de sneeuwzekerheid groot. Mocht er onverhoopt toch niet genoeg sneeuw vallen, dan garanderen de extra sneeuwkanonnen die aan het gebied zijn toegevoegd, de mooiste pistes.

Lange Wand & Muller
Met de komst van de ‘Lange Wand’ is het mogelijk om na een 5,6 minuten durende rit direct te starten met diverse mooie afdalingen.
Vanuit Ischgl is het mogelijk om naar Samnaun (Zwitserland) te skiën of snowboarden, om daar Tax Free inkopen te doen. Op 2303 meter bevindt zich de vernieuwde 6 persoonsstoeltjeslift ‘Muller’, deze lift kan per uur 3000 personen vervoeren, hierdoor behoren de lange wachttijden tot het verleden.

Meer info via www.ischgl.com

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief