Odlo lanceert tec-shirtcollectie

22/10/2010

 

Ongeacht de weersomstandigheden of de intensiteit van de beweging, met het nieuwe tec-shirtconcept biedt Odlo het perfecte antwoord op elke situatie.

De basis is het temperature‐controlsystem, dat zijn doeltreffendheid reeds bewezen heeft voor de ondergoedlijn. Midlayers (tussenlagen) hebben een klimaatregulerende functie en zijn als tweede laag een belangrijk onderdeel van het functionele meerlagenprincipe. Vanuit dit principe is de nieuwe tec shirtcollectie ontstaan. Net als zijn functionele ondergoed biedt Odlo deze midlayers ook aan in de kwaliteiten light, warm en xwarm.

Elke temperatuur onder controle

Dankzij dit overzichtelijke systeem vindt elke sporter het bij hem of haar passende tec shirt. De onderverdeling in de lijnen Performance, Active en Essentials maakt het bovendien mogelijk om tegemoet te komen aan de ieders individuele eisen.

Performance – softshell midlayers zijn de trend

Ambitieuze en gedreven wintersporters die hoge eisen stellen aan estethiek, aanvaarden evenmin compromissen op vlak van functionaliteit. Ze zoeken een exclusief design en zijn zeer goed geïnformeerd over de laatste trends en de technologieën op de markt. Voor deze veeleisende doelgroep werd de Performance‐lijn ontwikkeld. De twee multifunctionele softshellmidlayers Piz Albana en Piz Albris zijn een nieuwe interpretatie van de klassieke windbeschermende kleding en kunnen, dankzij de winddichte membranen, ook als derde laag worden gedragen.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief