Schöffel met nieuw design en functionele materialen

02/11/2010

 

De nieuwe skicollectie van Schöffel laat een veelheid aan functionele materialen zien, gecombineerd met comfortabele modellen en duurzaam uitgevoerd.Op 2700 meter hoogte gelden andere wetten. En dat geldt ook voor de kleding die je daar draagt. Wie op deze hoogte skiet heeft een uitrusting nodig die bij zon, wind en sneeuw optimaal functioneert. De nieuwe skicollectie van Schöffel laat een veelheid aan functionele materialen zien, gecombineerd met comfortabele modellen en duurzaam uitgevoerd. In het kleurenpalet zien we een levendig spel van herfstkleuren en de heldere contrasten van de winter. Zowel de mannen als de vrouwen hebben in de nieuwe collectie keuze uit een ruim assortiment aan skikleding die voldoet aan de eisen van topsporters.

De damesmodellen onderscheiden zich door een vrouwelijk, modern design en het gebruik van fijne, zachte materialen. Dat maakt deze skikleding niet alleen geschikt om mee te skiën, maar ook ideaal als vrijetijdskleding. In de nieuwe collectie vinden we de Vana als technische highlight. Dit sportieve dubbellaagse ski-jack is voorzien van een naadfijne ventilatie, speciale ritsen en een voering die is aangepast aan het vrouwelijk lichaam. Er is ook een bijpassende Vana skibroek en een bijpassend shirt verkrijgbaar.

Het Isola ski-jack is een echte eyecatcher! Dit jack is zowel geschikt voor het skiën als voor de Après-ski en andere winteractiviteiten. Het jack is vervaardigd van Venturi softshell materiaal, gecombineerd met een zachte voering. De capuchon en kraag zijn afneembaar en de ritsen steken modieus af tegen het zwarte materiaal. Daarnaast is de jas voorzien van zakje op de arm en een tweewegritssluiting.

Bij de heren vinden we technisch-sportieve designs die de cross-over gedachte onderstrepen en voorzien zijn van frisse kleuren. Optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm zien we absoluut terug in het Sonic Jacket M. Het jack heeft een clean design, gering gewicht en afneembare sneeuwkraag. Daarnaast is het Sonic Jacket M voorzien van een zakje voor een skibril, een stormkraag en handbescherming.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief