QParks zoekt shapers

06/11/2010

 

Altijd al gedroomd van een job als snowpark shaper in een skioord? Dan moet je je kans eens wagen bij QParks, want zij zoeken gemotiveerde shapers om mee de beste snowparks van Europa te onderhouden.

Voor het komende winterseizoen is QParks nog op zoek naar gemotiveerde snowboarders en freeskiërs om hun prima snowparks mee te onderhouden. Je leert er ter plekke de kneepjes van het vak en stampt het snowpark helemaal mee uit de grond. Handenarbeid mag je dus zeker niet afschrikken, maar je leert wel veel bij van de headshaper en de parkdesigner. En wie weet zit je  volgend seizoen zelf wel als teamleader achter het stuur van een bully. Grijp dus je kans om deel uit te maken van het QParks team.

Je krijgt verblijf en seizoenspas plus een klein loon naargelang het werk dat verricht is. Reken op 10 à 13 uur werk per week. Het grootste deel daarvan zal bovendien na sluitingstijd van de liften zijn. Je hebt dus voldoende tijd om zelf nog het gebied te verkennen en het park onveilig te maken.

Stuur als de bliksem je schriftelijke kandidatuur (liefst in het Engels) naar:jobs@qparks.com.

Vermeld zeker volgende gegevens: naam, leeftijd, snowboard of ski, eventuele shape-ervaring, telefoonnummer en vertel ook waarom jij jezelf de geknipte persoon vindt voor deze job. Creativiteit is  een pluspunt, maar de tijd dringt wel.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief