Winterberg met eigen sneeuwmagazine

11/11/2010

 

Het Duitse Winterberg pakt uit met een eigen magazine om ski- en wintersportliefhebbers alvast warm te maken voor een wintersportvakantie.

Het is bijna weer zover. Nog even en het winters plezier in Vakantiewereld Winterberg barst weer los. Met het nieuwe informatieve magazine Sneeuwinfo kan de voorpret alvast beginnen. Het 58 pagina’s tellende glossy magazine presenteert de veelzijdigheid van het wintersseizoen in Vakantiewereld Winterberg. Het blad staat boordevol informatie en praktische tips en is daarmee een onmisbare gids voor de sneeuwliefhebbers. Zo krijg je echt zin in de winter!

De nieuwe uitgave is net vers van de pers. In het eerste gedeelte van het magazine staan verschillende interessante artikelen over de vele mogelijkheden en facetten van de wintersport. Zo komen diverse fun- en trendy sporten aan de orde,  zoals snowboarden, snow-tubing en free-ski. Maar het blad neemt de lezer in een reportage ook mee naar de bloedstollende afdaling met de Taxibob over de nieuwe bobsleebaan. Veel aandacht is er verder natuurlijk voor de klassiekere wintersporten als alpineskiën, langlaufen en winterwandelen. Daarnaast besteedt het blad uitgebreid aandacht aan wintersport voor de kleintjes en hun eerste pogingen op de lange latten.

Ook biedt het blad de lezer een blik achter de schermen. Zo beschrijft het magazine de fijnere kneepjes van het onderhoud aan de pistes, het werken aan sneeuwzekerheid en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wintersport.

Veel aandacht is er voor de mogelijkheden om je voor, na of misschien wel in plaats van het sporten te ontspannen. Bijvoorbeeld door lekker te shoppen, je te ontspannen in een van de vele welnesscomplexen, eens gastronomisch te genieten in een van de restaurants ,  of je lekker aan de après-ski te wijden.

Alle skigebieden in vakantiewereld Winterberg stellen zich in het magazine voor. Er zijn duidelijke kaarten in opgenomen, evenals adressen van skischolen, verhuurbedrijven en  skihutten, een evenementenkalender en andere nuttige informatie voor de wintergasten.  Zoals bijvoorbeeld de altijd actuele Sneeuw-hotlines met de laatste sneeuwinformatie.

Als je door het magazine bladert met de vele indrukwekkende foto’s en illustraties, krijg je gelijk zin om je koffers te pakken en naar de sneeuw te rijden. Omdat rond 30 % van de wintersportgasten uit Nederland en België komt, is het magazine ook in een eigen Nederlandstalige uitgave uitgebracht.

Het magazine ligt bij de Tourist-Information Winterberg en tal van ondernemingen in Winterberg. De Sneeuw-info is ook via www.winterberg.de te bestellen.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief