Verblijf exclusief skipas bij Het Frankrijk Huis

17/11/2010

 

Betaal voor de skipas die bij je past. Dat is de boodschap van Het Frankrijk Huis dit winterseizoen. Zij presenteert haar winteraanbod dan ook exclusief skipas. Een all in prijs met een door de reisorganisatie gekozen standaard skipas, hoeft namelijk niet altijd de beste keus te zijn voor de skibeleving die de klant wenst.

Flexibiliteit en diversiteit
Met de introductie van de chipcard is een waaier aan skipassen ontwikkeld door de skiliftmaatschappijen in Frankrijk. Deze passen zijn afgestemd op het aantal kilometers, op de gezinssamenstelling, op het skiniveau, op het gebruik per dag enzovoort. Reden voor Het Frankrijk Huis om inzichtelijk te maken welke passen er per skigebied mogelijk zijn. En uiteraard welke passen nog met voordeel kunnen worden bijgeboekt, zonder de noodzaak om voor een ieder dezelfde pas te reserveren.

Geld besparen met een juiste keuze

‘Vorig jaar verbleef ik met mijn familie in Les Carroz en had de skipas Grand Massif (250 km) gereserveerd, de enige skipas die reisorganisaties vooraf kunnen aanbieden. Ter plaatse bleek ik voor de kinderen die op les gingen te kunnen volstaan met een veel kleinere pas. Zelfs met een familiepas voor 2 volwassenen en 2 kinderen was ik voordeliger uit geweest. De conclusie dat je uiteindelijk meer geld bespaart door een juiste keuze te maken, deed ons besluiten om het skipasaanbod inzichtelijk te maken voor onze gasten. Dit alles onder het motto: zo betaal je vooraf nooit teveel voor wat je straks nodig hebt, aldus Josée Schouten, directeur van Het Frankrijk Huis. Een overzicht met alle skipassen is te vinden op www.frankrijk.nl/skipas. Op de skipassen die vooraf gereserveerd kunnen worden, wordt korting geboden tot maximaal 20%, mits gecombineerd met boeking van accommodatie bij Het Frankrijk Huis.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief