Multi-feature stretch skibroeken bij Schöffel

20/11/2010

 

De Irving Dynamic en Rich Dynamic van Schöffel zijn twee gevoerde heren skibroeken uit de Skiwear-collectie. Beiden zijn gemaakt van het zeer elastische tweelaags Venturi Stretch materiaal.

Daardoor weten ze bescherming tegen weer en wind perfect te combineren met enorme bewegingsvrijheid. De Irving Dynamic is een zeer functionele elastische skibroek, gemaakt van tweelaags Venturi Stretch materiaal. Deze herenbroek is voorzien van afneembare bretels en rugklep en heeft bovendien hoge kantenbescherming van Cordura® onder op de binnenzijde van broekspijpen. De tailleband is traploos verstelbaar en voorzien van riemlussen. De rechte broekspijpen van de Irving Dynamic hebben voorgevormde knieën en zijn voorzien van sneeuwvangers en een RECCO®-reflector in de linker broekspijp. In totaal is de broek uitgerust met vier zakken: twee (waterafstotend) afgesloten steekzakken voorop met keychain en twee weggewerkte zakken met ritssluiting achterop. De Schöffel Irving Dynamic is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren.

Voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid is de Schöffel Rich Dynamic voorzien van Venturi Stretch boven het zitvlak. De bretels en rugklep zijn afneembaar, terwijl de tailleband volledig versteld kan worden. Cordura® vlakken zorgen onderaan voor extra bescherming van de broekspijpen, terwijl ingebouwde sneeuwvangers de sneeuw buiten houden. De knieën van de broekpijpen zijn voorgevormd, de enkels zijn recht gesneden en voorzien van waterdichte ritsen. In de linker broekspijp zit een RECCO®-reflector verwerkt voor snelle redding in geval van een lawine. De beide steekzakken zijn voorzien van een waterafstotende rits en molton voering voor extra warmte. In de linker broekzak zit bovendien een keychain verwerkt.

Venturi is het exclusieve laminaat van Schöffel. Venturi Stretch combineert de wind-/waterdichtheid en het ademend vermogen van het Venturi laminaat met maximale elasticiteit. Het materiaal maakt een nog betere pasvorm, nog meer bewegingsvrijheid en nauw aansluitende modellen met maximale functie mogelijk.

Schöffel Skiwear is de collectie voor ambitieuze en sportieve skiërs. Op de piste, tourend of door diepe sneeuw: skiën brengt het plezier van het ontdekken en beleven van de natuur. Het uitzicht vanaf de berg, een maagdelijke helling of een unieke afdaling zorgen er allemaal voor dat de dagelijkse beslommeringen even worden vergeten. Voor zulke momenten en voor iedereen die van skiën houdt is er Schöffel Skiwear. Een collectie die bewegingsvrijheid en bescherming tegen het weer en de kou perfect combineert dankzij moderne, functionele materialen, comfortabele ontwerpen en kwaliteit die langer mee gaat dan slechts een enkel seizoen. Met jaren van ervaring, technische innovaties en haar eigen unieke stijl staat Schöffel Skiwear voor een lekker dagje skiën, wat het ook voor weer is. Over Schöffel Schöffel is niet meer weg te denken uit de wereld van sportkleding. Outdoor is een levensstijl geworden. En als geen ander merk staat Schöffel voor bergsport, buitensport en skiën. In de hoofdvestiging in Schwabmünchen houden 195 mensen zich bezig met productontwikkeling, research, marketing, expeditie, klantenservice en administratie. Het merk richt zich duidelijk op de segmenten outdoor, bergsport en skiën. Wie zich tijdens bergwandelingen en verre reizen lekker voelt met Schöffel-producten, wil ze ook in het dagelijks gebruik niet missen.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief