Jobs bij Globevents

10/12/2010

 

Bij GlobEvents (o.a. gekend van de organisatie van Snowjam) zijn ze op zoek naar een aantal verse krachten om het in de toekomst nog beter te doen. Zowel in het binnen- als in buitenland vind je bij hen een aangename werksfeer met een jonge en enthousiaste ploeg.  Ze bieden uitdagende functies aan binnen een dynamische internationale omgeving waarbij er steeds ruimte is voor eigen initiatief. Door de groei van hun reisproducten zijn ze constant op zoek naar mensen om ons team in zowel binnen- als buitenland te versterken.  Deel je hun gezamenlijke passie voor reizen en evenementen, wil je creatief en passioneel met je job bezig zijn dan is GlobEvents misschien iets voor jou.  Je maakt alleszins kans om mee je stempel te zetten op enkele snel groeiende merken in toerisme.

De vacactures kun je bekijken via www.globevents.com/jobs

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief