Vaste eurokoers voor wintersporters in Jungfrau skigebied

29/12/2010

 

De “Jungfraubahnen” (Zwitserse bergspooronderneming) bieden hun gasten uit de eurolanden all-inpakketten voor vaste prijzen aan. Het aanbod is geldig van 17 januari tot 15 april 2011 via het online platform www.jungfrau.ch

De grootste bergspooronderneming van Zwitserland reageert hiermee op de drastische depreciatie van de euro tegenover de Zwitserse frank. In de afgelopen twaalf maanden is de euro in waarde gedaald van 1,49 naar 1,26 frank. Van 17 januari tot 15 april 2011 kunnen gasten uit de eurolanden profiteren van all-inpakketten voor een vaste prijs, inclusief skipassen, treintickets en hotelovernachtingen. Voor de berekening wordt die koers gebruikt waar 1 euro gelijk is aan 1,5 frank. De aanbieding is alleen geldig via het nieuwe online boekingsplatform op: http://www.jungfrau.ch.

De “Jungfraubahnen” exploiteren bergtreinen en skistations in de Zwitserse Jungfrau regio, waarin ook de skigebieden Grindelwald, Wengen en Interlaken liggen. Een groot deel van de gasten in het winterseizoen komt uit de eurolanden. De “Jungfraubahnen” willen met de vaste prijsstelling extra vraag creëren.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief