Vampieren op de skipiste

07/01/2011

 

Het thema van de 18e editie van het evenement Shapes in White is ‘vampiers’. Op de pistes van Ischgl in de Silvretta Arena gaan van 10 tot en met 14 januari professionele beeldhouwers druk aan de slag met het creëren van metershoge sneeuwsculpturen.

Voor het grote publiek zijn de sculpturen te bewonderen tot de zon gaat schijnen en de kunstwerken smelten.

Dit jaar staan de sneeuwsculpturen volledig in het teken van vampieren. Het idee hiervoor is ontstaan door het grote succes van de Twilight films met acteur Edward Cullen. Zo wordt er dit jaar onder andere een rodelende vampier en het huis van Dracula gebeeldhouwd. De populaire tekenfilmserie Wickie de Viking was het thema van vorig jaar.

Een deskundige jury beoordeelt vooraf de vele ingezonden ontwerpen van professionele beeldhouwers en kunstenaars. Slechts tien teams krijgen de kans om hun ontwerp van sneeuw en ijs te realiseren tijdens het evenement Shapes in White. Vrijdag 14 januari om 14.00 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Dit jaar maakt ook het publiek kans op fantastische prijzen. Door te stemmen op je favoriete sculptuur maak je kans op 2 overnachtingen met ontbijt in een 4-sterren hotel in Ischgl, een twee daagse skipas of een Sony Ericsson Xperia X8 android telefoon. Voor meer informatie: www.ischgl.com

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief