Wagner perfectioneert persoonlijke ski’s

04/02/2011

 

Door je persoonlijke ski-DNA te bepalen, belooft Wagner Custom Skis voor eender wie de perfecte ski te kunnen maken.

Aan de hand van een “Skier DNA Survey”, een lijst van 8 vragen die jouw persoonlijke ski-DNA bepalen, heeft Wagner  ondertussen zijn naam gemaakt onder de professionele skiërs. Door te vragen naar basisinformatie als lengte en gewicht, maar ook specifiekere informatie als favoriete terrein, frequentie van gebruik en een open vraag “vertel in je eigen woorden waar je naar op zoek bent”, komt Wagner naar eigen zeggen in de buurt van de perfecte ski.

Om nog persoonlijkere en nauwkeurige resultaten te kunnen verkrijgen, neemt het bedrijf nu de technologie van Advanced Racing Computers onder de arm. Door twee toestelletjes aan een set Wagner ski’s te bevestigen, kan een meettoestelletje elk aspect van iemands skigedrag analyseren. In combinatie met de antwoorden op de 8 vragen, beweert het bedrijf zo een “uiterst persoonlijk paar ski’s te kunnen creëren, tot in details als vormen en flexibiliteit”.

Ook aan de uitstraling wordt gedacht: via de site kan je ook je eigen ski-design doorsturen dat op je hoogstpersoonlijke ski’s moet worden geprint.

Natuurlijk hangt aan zo’n set persoonlijke ski’s een persoonlijk prijskaartje. Als je weet dat een standaard niet-gepersonaliseerde set al rond de 2000 euro kost, kan je al proberen te bedenken hoeveel je voor de wel-gepersonaliseerde moet overhebben.

Voor meer informatie en om je eigen ski-DNA te bepalen, surf naar http://www.wagnerskis.com/ .

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief