2 Many DJ’s op Winter X Games in Tignes

24/02/2011

 

Na David Guetta in 2010 is het dit jaar aan 2 Many DJ’s om de sfeer in de Winter X Games in Tignes hoog te houden. De Belgische broers Dewaele verzorgen hier een gratis, open air DJ set op donderdag 17 maart 2011.

2 Many DJ’s, het DJ-duo van de Gentse broers David en Stephen Dewaele, vormen al sinds jaren de beste pop en rock klassiekers om tot herknipte, hervormde of zelfs compleet overhoop gegooide platen. Deze vormen telkens weer een heerlijke creatie met een nieuwe sound en ander tempo. In de wereld van de Dewaele brothers ontmoeten de Beatles en Kraftwerk elkaar om samen een optreden te doen of begeleidt Kurt Cobain met zijn band de zangeressen van Destiny’s Child. Hun recentste mash-up van “Can’t get you out of my head” door Kylie Minogue en “Blue Monday” door New Order, zal ongetwijfeld het publiek in Tignes omver blazen.

2 Many DJ’s maken zich klaar om de Winter X Games op te doen springen en de front de neige in een immense dansvloer te veranderen. Electroliefhebber of niet, wie op 17 maart 2011 in Tignes is, beleeft met 2 Many DJ’s ongetwijfeld een unieke en onvergetelijke avond.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief