O’Neill Big Air Battle fuelled by Monster zoekt beste kicker rider van de Benelux

01/03/2011

 

Op de O’Neill Big Air Battle fuelled by Monster kan er opnieuw gestreden worden naar het kroontje van beste kicker rider van de Benelux.

Zaterdag 14 mei 2011 organiseert Snowplanet in samenwerking met O’Neill en Monster Energy de O’Neill Big Air Battle fuelled by Monster. In deze Indoor Big Air Contest wordt gezocht naar de beste kicker rider van de Benelux bij zowel snowboarders als skiërs. In de crossover session worden deze laatste twee winnaars zelfs nog tegenover elkaar gezet.

Zowel ervaren als minder professionele Freestyle skiërs en snowboarders kunnen op de O’Neill Big Air Battle fuelled by Monster hun kunsten tonen. De wedstrijd wordt verdeeld in verschillende disciplines, waarbij de jongere riders hun kunnen op de kleinere kicker kunnen aantonen.

Om iedere rider een kans te geven, worden de kwalificaties ingekleed als een jamsession. Binnen een bepaalde tijdspanne moet iedereen het beste van zichzelf laten zien. Eens een val maken maakt niet uit, aangezien de riders beoordeeld worden op de algemene indruk die ze op de jury achterlaten.

De riders die de kwalificaties overleven, nemen het face-to-face tegen elkaar op in de Knock-Outfinale. Per ronde nemen twee riders het tegen elkaar op, de beste van de twee mag door naar de volgende ronde. Aan het einde van de dag wordt de beste snowboarder en beste Freestyle skiër gekozen. Deze twee winnaars nemen het uiteindelijk tegen elkaar op in de crossover session. Winnaar van deze finale mag zich terecht de indoor Benelux kampioen Big Air noemen.

Inschrijven kan vanaf 1 maart op www.snowplanet.nl

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief