Freeski versus Snowboard op de Oberland Open

03/03/2011

 

Op 26 maart 2011 vindt in het Fiss Ladis Snowpark de Oberland Open plaats. Snowboarders en skiërs schudden elkaar voor de tweede maal de hand in het Fiss Ladis Snowpark, om voor belangrijke QParks Tourpunten te strijden. Met DJ Masstricks die zowel publiek als riders opzweept met zijn beats, wordt dit een spektakel dat je niet wil missen!

Tijdens de wedstrijd worden de riders beoordeeld door de AirPatrol jury, die hen belangrijke punten toedeelt voor de Horsefeathers Superpark Dachsteinfinales aan het einde van het seizoen. De contest wordt verdeeld in twee categorieën. En deze worden niet verdeeld op basis van snowboard of freeski, maar op leeftijd: een categorie tot en met 16 jaar en een ouder dan 16.

Toeschouwers kunnen terecht in de chill area waar ze de pros tricks kunnen zien voordoen, om ze later zelf te proberen in het public park.

Niet alleen de riders kunnen met volle handen naar huis terugkeren, ook het publiek maakt kans op prijzen. Zij die stemmen voor hun favoriete rider, maken kans op twee weken vakantie in het Balicamp surfcamp, inclusief vlucht, accommodatie en surflessen.

Inschrijven kan tot 26 maart 2011, online of in de chill area tot 10.45 uur.

Meer informatie vind je op www.snowpark-fiss-ladis.at.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief