Eerste Belgisch kinderskipark in de Dolomieten

07/10/2011

 

Reisorganisator JOSK beschikt volgende winter als eerste Belgische reisorganisatie over een eigen kinderskipark op een skigebied. Het skigebied KRONPLATZ te Zuid-Tirol (Italië) bouwt exclusief voor de JOSK klanten een skiliftje met bijhorend kinderskipark, bovenop de top van het skigebied.JOSK reizen is een reisorganisator, gespecialiseerd in familieskivakanties en biedt op al zijn reizen Nederlandstalige skilessen aan, gegeven door Vlaamse monitoren. Zowel tijdens de schoolvakanties als tijdens de Special Kidsweken ( familieskivakanties buiten de schoolvakanties ) zetten tal van Vlaamse kindjes hun eerste glij-pasjes op de sneeuw.
Door het groot volume Vlaamse reizigers dat JOSK naar Kronplatz brengt en door de zeer goede relatie die JOSK met dit skigebied opgebouwd heeft (reeds 23 jaar), is er besloten dat Kronplatz exclusief voor JOSK een skipark bouwt, boven op de top van dit skigebied. Dat aan een Vlaamse organisatie een eigen, exclusieve lift en bijhorend kinderskipark ter beschikking gesteld wordt op een skigebied is een absolute primeur in de wintersportreiswereld.

Hiermee hoopt JOSK zijn profiel als kindvriendelijke familiereisorganisatie nog meer te verstevigen. Kronplatz doelt met deze investering op een nog grotere omzet van Vlaamse skiliefhebbers. De beginnende kindjes kunnen er alvast van genieten.

 

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief