Start wintersportseizoen op Eurosport

12/10/2011

 

Op donderdag 13 oktober gaat in het Limburgse Landgraaf het FIS World Cup seizoen snowboarden van start. Het indoor-evenement, waaraan ook Olympisch kampioene Nicolien Sauerbreij meedoet, is live te volgen op Eurosport 2. De Eurosport Groep opent hiermee officieel haar wintersportseizoen… de uitzending op Eurosport 2 begint om 14:00 uur met de parallel slalom. Het reguliere Eurosport – dat ook in HD wordt doorgegeven – doet komend seizoen verslag van alle World Cup wedstrijden skispringen, biatlon, alpineskiën, Noordse combinatie, rodelen en langlaufen, de EK en WK biatlon, de EK en WK’s curling, de EK en WK kunstrijden, de WK rodelen en de WK skivliegen. Eurosport start op 22 oktober, als in Oostenrijk de eerste World Cup wedstrijd in het alpineskiën begint.

Op Eurosport 2, dat vanaf 4 november ook met Nederlandstalig commentaar wordt geproduceerd, zijn – in elk geval – alle Europese World Cup wedstrijden snowboarden rechtstreeks te bekijken. Naast het snowboarden zendt Eurosport 2 ook dit jaar weer freestyle skiën (alle Europese World Cup wedstrijden live), ijshockey (de Sprengler Cup) en de Winter Dew Tour uit.

Alle evenementen zijn ook online te bekijken met de Eurosport Player, de service waarmee sportliefhebbers vanachter hun computer kunnen kijken naar de uitzendingen op Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews. Voor bepaalde wintersportevenementen is op de Eurosport Player zelfs een speciaal bonuskanaal ingericht, waarop het gehele evenement live te zien is.

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief