Met Transavia naar het openingsweekend in Ischgl

18/10/2011

 

Transavia haakt opnieuw in op de start van het wintersportseizoen in het populaire Ischgl en zet een toestel in naar Innsbruck, speciaal voor het openingsweekend. Zoals ieder jaar is de winteropening van Ischgl (Paznaun-Tirol) een groots evenement, met als hoogtepunt een concert in de sneeuw. Op zaterdag 26 november staat de spraakmakende poplegende ‘Roxette’ op het podium. Een dag eerder, vrijdag 25 november starten de liften in het skigebied. De vlucht van Transavia heeft een gunstig schema waardoor je vrijwel drie volle dagen kunt wintersporten: vertrek op vrijdagochtend vanaf Schiphol en retour vanaf Innsbruck op zondagavond. Een retourticket kost € 99,- inclusief tax. De Ischgl/Paznaun Tourist Board stelt een speciaal arrangement samen, bestaande uit 2 overnachtingen, transfer, concert en skipas. Prijs vanaf € 175,-.

Roxette, de uit Zweden afkomstige popgroep, zorgt ongetwijfeld voor een spraakmakende show op zaterdagavond. Ischgl staat bekend om haar grote popconcerten. Met dit concert krijgt Roxette een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder andere Rihanna, Pink!, Elton John, Lionel Richie en Katy Perry op het podium in Ischgl.

Ischgl is een onderscheidende wintersportbestemming. Niet alleen vanwege het trendy lifestyle karakter, maar ook dankzij de sneeuwzekerheid, de grootte van het gebied en de geavanceerde liften. Circa 90% van de pistes ligt boven de 2.000 meter, waardoor je zeker bent van goede sneeuwcondities van eind november tot begin mei. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort Ischgl/Samnaun tot de grootste aaneengesloten wintersportgebieden van de Alpen.

Consumenten vinden informatie over Ischgl en de arrangementen op www.ischgl.com

Retourtickets kunnen worden geboekt op www.transavia.com

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief