Pink Wednesday in Valle d’Aosta

26/10/2011

 

Komend winterseizoen is het elke woensdag feest voor vrouwen op- en om de pistes in het Italiaanse Valle d’Aosta. Op ‘Pink’ woensdag gelden er speciale tarieven voor vrouwelijke wintersporters bij de liften en voor de Pré-Saint-Didier Spa.Elke winter woensdag staat het Aostadal compleet in het teken van vrouwen en dat gaat verder dan enkel op de pistes. Op woensdag kunnen vrouwen voor slechts 25 euro een dagpas kopen die geldig is in de vijf grote skigebieden van de regio. Denk aan skiën in het mondaine Courmayeur, grensoverschrijdend skiën met Zwitserland of Frankrijk, ongekende off piste mogelijkheden in Monterosa Ski en de combinatie van Aosta stad met de pistes van Pila. Deze speciale actie geldt voor het ganse winterseizoen 2011-2012 met uitzondering van 7 december, 28 december en 4 januari.

Wellness in de sneeuw

Naast een goedkopere skipas kunnen vrouwen op ‘Pink’ woensdag ook genieten van wellness aan een lager tarief. Dé ideale manier om spieren te verwennen na een dag op de pistes. De bekendste Spa van de regio ligt in Pré-Saint-Didier met een ruime keuze uit verschillende behandelingen. Op woensdag krijgen vrouwen een fikse korting op twee behandelingen: ‘Woensdag voor vrouwen’ en ‘Woensdag de luxe voor vrouwen’. Deze behandelingen bestaan uit een schoonheidstherapie, massages en uiteraard gebruik van alle Spa faciliteiten. En voor slechts 25 euro kunnen vrouwen op woensdag vanaf 16.00 gebruik maken van de Spa faciliteiten van de termen van Pré Saint Didier. Zalig relaxen met spectaculair uitzicht op de Mont Blanc.

‘Shop till you drop’

Voor shoppen moeten vrouwen naar de hoofdstad Aosta. De winkelstraten zijn hier autovrij en boordevol Italiaanse boetiekjes. Of het nu om tassen, schoenen of kleding gaat: de wintergarderobe is hier zo aangevuld met de nieuwste wintercollectie. Groot voordeel is ook de gondel die vanuit Aosta naar skigebied Pila vertrekt, waardoor de combinatie skiën en shoppen naadloos in elkaar overgaat.

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief