Sulden/Solda opent dit weekend

26/10/2011

 

Volgende zaterdag (29 oktober) opent Sulden zijn skigebied. Sulden staat al sinds een aantal jaar bekend als geheimtip bij freeriders en ook de Wintersportgids sloeg er ooit zijn tenten op voor de ski-test. Sulden is één van de eerste niet-gletsjergebieden om zijn deuren te openen.  Dit hoeft ook niet te verwonderen met een dalstation op 1900 meter en een top op 3250 meter.

Het weekend  van 11 november wordt deze opening verder feestelijk gevierd met de “Big Open Sulden”, een tweedaags freeride evenement.  Tijdens dit evenement kan je naast de nieuwste freeride ski’s en boards ook verschillende lawinepiepers testen.  Verwacht je aan een verslag over dit event op onze site.

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief