SnowWorld wederom verkozen tot beste indoor wintersportresort

10/01/2012

 

Ook EditieNL is overtuigd van de kwaliteit van SnowWorld

SnowWorld beschikt over ’s werelds grootste en beste indoor wintersportresorts, in Landgraaf en Zoetermeer. Prachtige pistes met kraakverse sneeuw, sfeervolle après-skibars en restaurants en een ski- en snowboardschool met gediplomeerde leraren zorgen voor een prachtige wintersportbeleving voor beginners en gevorderden. Na  de verkiezing tot beste skihal door onafhankelijk wintersportportal skiresort.de, afgelopen december, heeft ook EditieNL, onderdeel van de RTL Group SA, de grootste exploitant van commerciële radio- en televisiestations in Europa, SnowWorld tot beste skihal verkozen.

Bij de test, uitgevoerd door Saskia Piek, lid van het officiële Nederlandse ski- en snowboardtestteam, en Dhr. Reimers, medepresentator van Herman den Blijker, scoorde SnowWorld op alle punten positief. Een te gekke zespersoons stoeltjeslift (uniek in Nederland), goede sneeuw, brede pistes en super sfeer waren een aantal die naar voren kwamen. Enige punt van kritiek was het ontbreken van twee meter tiefschnee zoals men dit in Oostenrijk tegenkomt. Directeur Koos Hendriks reageert verheugt: “Het is prachtig dat we ook deze verkiezing glansrijk winnen. We proberen iedere dag opnieuw een beleving van het hoogste niveau neer te zetten voor onze gasten. Kwaliteit, sfeer, gastgerichtheid en een uitmuntende sneeuwkwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ik ben trots op mijn medewerkers dat ze dit niveau dag in dag uit met veel plezier neerzetten voor onze bezoekers.”

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief