Val Gardena biedt voorjaarsskiën met veel voordeel

29/02/2012

 

Van 17 maart tot 15 april kunnen voorjaarsskiërs in Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten, genieten van veel zonuren en gunstige tarieven voor verblijf en skipas. Kinderen tot 8 jaar skiën en verblijven zelfs gratis.

In het voorjaar genieten wintersporters in Val Gardena van lange zonnige dagen, witte pistes en talrijke evenementen. Daarnaast bespaar je dankzij de speciale arrangementen zoals de ‘Sun Specials’ (skipas en accommodatie) flink op de kosten. De Sun Specials zijn geldig vanaf 24 maart tot 15 april. Bij de ‘Kids Specials’ verblijven kinderen tot 8 jaar kosteloos in de hotelkamer van de ouders en ontvangen een gratis skipas (1 kind per volwassene). Kinderen tussen 8 en 15 jaar krijgen 50% korting. De Kids Specials zijn geldig vanaf 17 maart.

Voor ieder wat wils

‘Tricks’ showen in het snowparks ‘Piz Sella’, sneeuwschoenwandelingen maken, sleeën, mooie tochten maken door het adembenemende landschap van de Dolomieten of carven over de World Cup afdalingen, in Val Gardena kan het allemaal. Val Gardena, dat vanwege zijn prachtige natuur bekroond is met een plek op de UNESCO Werelderfgoed lijst, biedt voor alle wintersportliefhebbers avontuur en plezier. Zowel voor de doorgewinterde skiërs en snowboarders als voor de wat minder ervaren wintersporter. Met in totaal 175 km aan pistes, waarvan 52 km blauw (eenvoudig), 105 km rood (gemiddeld) en 18 km zwart (moeilijk) zijn er altijd wel mooie pistes waar iedereen zich kan wagen aan een waanzinnige afdaling. Zowel off-piste als op de geprepareerde pistes biedt Val Gardena veel mogelijkheden.

Consumenten vinden meer informatie over de aanbiedingen, voorwaarden en aangesloten accommodaties op www.valgardena.it

Val Gardena (1226 – 2700m hoogte), liggend in het hart van de Dolomieten, is een vallei in Zuid-Tirol bestaande uit 3 dorpjes, Selva Gardena (Wolkenstein), S. Cristina (St. Christina) en Ortisei (St. Ulrich). Val Gardena (Gröden) alleen bestaat uit 175 km aan pistes, 83 liften en heeft een directe toegang tot de pistes van de Dolomiti Superski, dit gebied bestaat uit 12 dorpen. Met de Dolomiti Superski pas kan de wintersporter gebruik maken van meer dan 450 liften en 1200 km aan pistes.

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief