SnowWorld wederom beste skihal

19/03/2012

 

Ook de WDR (Westdeutsche Rundfunk) beoordeelt Landgraaf als beste skihal!

Nadat SnowWorld afgelopen winter al verkozen werd tot beste skihal door zowel het Duitse internetplatform skiresort.de als Editie NL heeft de Westdeutsche Rundfunk (WDR) afgelopen week diverse hallen getest. Ook deze test werd gewonnen door de Limburgse skihal.

De WDR testte op de 3 P’s, piste, prijs en pommes frites. SnowWorld Landgraaf behaalde vier van de vijf punten en bleef concurrenten Neuss (3/5) en Bottrop (2/5) daarmee voor. De rit met de stoeltjeslift werd omschreven als wereldklasse en de pistes waren goed geprepareerd. Landgraaf werd uiteindelijk winnaar door het grootste pisteplezier, de beste pommes frites en de leukste mascotte.

Directeur Koos Hendriks reageert dolblij: “Nadat SnowWorld als beste skihal werd verkozen door internetplatform skiresort.de kon ik mijn geluk al niet op. Toen diverse Nederlandse pistes door Editie NL vergeleken werden kwam SnowWorld wederom als beste naar voren. Ik ben ontzettend trots dat de WDR ons nu ook verkozen heeft tot beste skihal. Wij proberen ons product en de beleving continu te verbeteren. Ik ben voortdurend samen met mijn team bezig een zo hoog mogelijke kwaliteit aan onze bezoekers te leveren. Het is dan ook prachtig om wederom verkozen te worden tot beste skihal.”

Behalve de zorg voor continuïteit en kwaliteit investeert SnowWorld ook in uitbreiding van de bestaande accommodaties. In dat licht werd SnowWorld afgelopen vrijdag al in het gelijk gesteld door de rechtbank in Maastricht betreffende de bouw van het Outdoor Park. Eveneens werd besloten om de plannen voor de vierde baan in Zoetermeer te schrappen en in plaats daarvan de derde baan te verlengen tot 300 meter. Een bezwaar omtrent het gebruik van de titel beste skihal ter wereld, dat bij de Reclame Code Commissie was ingediend, werd eveneens verworpen.

 

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief