Eerste conceptstore / travel shop in Antwerpen

26/03/2012

 

Afgelopen vrijdag opende er in Antwerpen (rechtover de boerentoren) de eerste conceptstore / travelshop in Antwerpen.

Bij connections kan je daar nu niet enkel je reis boeken maar ineens ook je aangepaste kledij, leuke gadgets, boeken en alles wat je maar in verband kan brengen met reizen. Ze zijn dan ook reeds enkele jaren inovator binnen de reissector!

Omdat een gewoon reisbureau door het bestaan van internet haast achterhaald is, moeten reisorganisaties origineel uit de hoek komen. Connections lanceert daarom in Antwerpen de Travel Concept Store, die niet enkel een reisbureau maar ook een reiswinkel en inspiratiebron moet zijn.

Net zoals hedendaagse winkels blijven bestaan door een meerwaarde en persoonlijke service te creëren, moet ook een reisbureau deze persoonlijke aanpak kunnen waarmaken. De Conn

ections Travel Concept Store, die vanaf morgen toegankelijk is, wordt dan ook meer dan dat. Dit doet de store door de bezoekers in tien verschillende gates naar hun gewenste bestemming te leiden.  Van inspiratiebron tot plaats om je kinderen te droppen tijdens het zoeken, bij elk aspect van je reis word je hier geholpen. De interessantste gates:

  • De Inspiration Gate: Laat je inspireren voor je volgende reis. Deze gate brengt naast een selectie aan wereldkaarten en globes, reisgidsen, -boeken en geografische kaarten, eveneens een collectie aan travel notebooks en wereldse geuren.
  • De Departure Gate: Bij een reis hoort natuurlijk ook bagage. Om zeker te zijn van een koffer die perfect aan je reis beantwoordt, vind je hier een breed assortiment aan koffers, tassen en zakken.
  • Care Gate: De gate die voor de outdoorreizen een van de interessantste gates is. In deze gate ligt het accent op een goede en veilige voorbereiding van je reis. Hier vind je dus naast productjes tegen muggen ook een aanbod aan EHBO-kits.
  • Wildlife Gate: Praktische waterzuiv

    eringsfilters, essentiële survival kits (vooral Swiss made), koloniaal getinte safarihoeden, adequate verrekijkers, de onmisbare zaklamp en superlichte, compacte avontuurlijke tassen maken deel uit van deze gate, aangevuld met vederlichte hangmatten voor een siesta in de pure natuur.

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief