Redbull Peformance Camp

04/09/2012

 

Skiers en snowboarders van Redbull hielden een trainingskamp van 10 dagen in Snowpark, Nieuw Zeealand.De atleten bij Redbull mogen zeer blij zijn met hun sponsor. Redbull huurde maar even 10 dagen een deel van het  snowpark af. Twee airbags, ééntje voor big air en ééntje voor in de pipe waren ter plaatsen. De riders werden door sneeuwscooters terug naar boven gebracht om de frequentie nog op te drijven. Kortom, de riders konden onder ideale omstandigheden trainen op wat ze wilden.

De vraag is natuurlijk in hoeverre dit aanvaardbaar is. Enkele concurenten die niet bij Redbull zijn, staan aan de zijkant te kijken. Ze moeten wachten tot Redbull zijn sessie gedaan heeft, moeten aanschuiven aan de zetellift, mogen niet op de airbag,… De strijd lijkt een beetje oneerlijk. Diegene met gewoon het meeste budget en mogelijkheden worden de besten. Worden medailles te koop? Of kan iemand gewoon met talent en hard werken hier toch nog tegenop?

Het Performance kamp leverde in ieder geval wel heel mooië beelden op. Bekijk hier het filmpje!

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief