Leer skiën van je iPhone

07/09/2012

 

Deze apps van ‘Ski School’ maken een gevorderde skiër van je!

‘Ski School’ voor iphone, ipod en ipad zijn een serie apps die skiërs van elk niveau verder vooruit kunnen helpen en je techniek verbeteren door een aantal simpele maar efficiënte lessen. Elke app is afgesteld op een bepaald niveau van skiën, van absolute beginner tot gevorderde. Je kan instructiefilmpjes bekijken gepresenteerd door Darren Turner. Darren was vroeger lid van het Britse skiteam en geeft nu al 11jaar skiles in Serre Chevalier in Frankrijk. Naast de instructievideo’s krijg je ook een hele boel tips, kan je notities maken en je progressie opvolgen.

Alles wordt uitgelegd in een zeer gemakkelijke en begrijpbare taal. Het beste aan deze skilessen is dat je ze overal bijhebt, je kan ze snel even bekijken op de piste, terwijl je op de zetellift zit, of onderweg op reis naar de bergen,… Wil je nog meer weten over deze fantastische app, kijk dan op www.skischoolapp.com.

Misschien hebben we binnenkort geen skileraren meer nodig?

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief