Whitepod, één van de mooiste hotels ter wereld

11/10/2012

 

Wil je eens een exclusieve skivakantie in een uniek hotel. Ga dan naar Whitepod in Les Cerniers,  Zwitserland.Het hotel is gelegen op 1400m in een privé skigebied, aan de voet van Les Dents du Midi. Het hotel bestaat uit 15 afzonderlijke pods, elk van zo’n 40m² groot en met een prachtig uitzicht. De pods zijn gemaakt uit natuurlijke materialen en het water in de badkamer is afkomstig van een bron. De pods zijn dus heel milieuvriendelijk.

Bij een verblijf zijn er een aantal faciliteiten inbegrepen, namelijk; het ontbijt, high tea, toegang tot de sauna, een parkeerplaats en wifi in de gezamenlijke ruimtes. Het privé skigebied bij de pods is zeven kilometer lang en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Ook zijn er privé skiliften waar je op aanvraag gebruik van kan maken.

Aan een verblijf in Whitepod hangt wel een prijskaartje aan vast van 300 tot 500 € per nacht!

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief