Fischer zoekt 50 testers

13/10/2012

 

Fischer komt naar buiten met de ‘Hybrid Technology’, een ski die je kan omschakelen van piste ski naar off-piste.Wil jij deze ski testen, grijp dan nu je kans!Met een simpele klik kan je de piste ski omzetten naar een off-piste ski voor heerlijke bochten in de poeder. Ideaal voor mensen die houden van wat snelheid op de piste, maar zich af en toe ook in de verse poeiër willen begeven.

Fischer is nu op zoek naar 50 personen die deze ski gedurende het seizoen willen testen. Je mag de ski houden op het einde van het seizoen! Voorwaarde is natuurlijk wel dat je regelmatig verslag uitbrengt.

Wat moet je doen. Ga naar deze website en schrijf je in. Je moet een foto uploaden en aan de jury vertellen waarom ‘jij’ de ideale tester bent! Vraag aan al je vrienden om voor jou te stemmen. Samen met het aantal stemmen en een beslissing van de jury wordt bepaald wie dan uiteindelijk de ski’s mag testen!

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief