Tal van nieuwe accomodaties in Oostenrijk.

24/10/2012

 

De winter staat voor de deur en Oostenrijk maakt zich klaar! Ook dit seizoen worden er weer parels van nieuwe accommodaties geopend, van gezellige huttendorpen tot en met de meest luxe hotels.Hieronder geven we je al enkel hotels mee die deze dagen hun deuren zullen openen. Voor meer informatie over accomodaties in Oostenrijk kan je ook terecht op www.austria.info

 Zhero Fashion Hotel in Kappl

Op 12 december opent in Kappl het nieuwe luxe 4-sterren Zhero Fashion Hotel met 60 luxueuze kamers, 9 suites en 5 penthouse-suites. Het hotel biedt een interessante mix van mode, lifestyle, design, uitzonderlijke gerechten en dranken, fitness, beauty en een 900 m² grote spa. www.zherohotelgroup.com
                      

Designhotel Anthony’s in St. Anton am Arlberg

In St. Anton am Arlberg is op 21 september het 4-sterren designhotel Anthony’s geopend. Het hotel ligt in de voetgangerszone en heeft naast een pizzeria, steakhouse en Amerikaanse bar, tevens een wellness oase op de bovenste verdieping. De afstand tot de dichtstbijzijnde lift bedraagt nog geen 100 m. www.anthonys.at
 

Superior Gradonna Mountain Resort in Kals-Matrei

Midden in de natuur, direct aan de piste in Kals-Matrei, opent op 8 december dit resort haar deuren. Alle slaapkamers van het hotel zijn gemaakt van de rustgevende houtsoort ‘Zirbe’ (Alpenden). Het resort telt eveneens 42 chalets met eigen wellness en een spa van 3 000 m2. www.gradonna.at

 MountainVita Appartement-Hotel in Obertauern

Apartment-Hotel, met bijzondere sfeer en goede ligging naast de Grünwaldkopfbahn in Obertauern. Er zijn 2 ruime appartementen, 2 familiekamers en 4 2-persoonskamers met ontbijt of halfpension. Franz Fuiko, o.a. keukenchef van Carpe Diem Salzburg, biedt kookcursussen en Blind Dining Dates aan. www.mountainvita.at
 

Alpin Juwel in Ellmau

Het voormalige Sporthotel Ellmau is gemoderniseerd en heeft de nieuwe naam „Alpin Juwel“ gekregen. Nieuw zijn onder andere een 120 m² groot dakterras, buitenzwembad en -whirlpool, 24 uurs roomservice, ondergrondse garage en Ayurveda-SPA. www.alpinjuwel.at
 

Jugendhotel Club Kitzsteinhorn

Het best uitgeruste Jugendhotel Club Kitzsteinhorn werd met een nieuw 6 500 m² groot indoor actieparadijs uitgebreid. Je vindt er o.a. een sporthal, 2 volleybalvelden, 5 XXL trampolines, een 18 meter hoge klimhal, een eigen boulderhal, een streetbasketbalhal, een mega klimtuin, chill-out areas en een bioscoop op het dak. www.jugendclub.at

****s Falkensteiner Hotel in Schladming

Begin februari 2013 vlak voor de start van het WK skiën zal dit nieuwe hotel geopend worden. Het hotel ligt centraal en op loopafstand van de skilift. Binnenhuisarchitect Arkan Zeytinoglu koos voor alpine lifestyle. Regionale materialen als loden en hout worden daarbij versterkt gebruikt. www.falkensteiner.com

Spirodom – das Haus des Atemens – in Admont

Het hotel ligt midden in de indrukwekkende natuur van het nationale park Gesäuse met uitzicht op het liefdevol onderhouden terrein van het benedictijnenklooster Admont. Dit 4-sterren hotel opent op 25 oktober haar deuren en biedt gasten een modern onderkomen met uitgebreide wellnessfaciliteiten. www.spirodom.at

Roomz in Graz

Op 15 september 2012 werd dit nieuwe hotel, op 9 minuten loopafstand van de Hauptplatz, geopend. Dit budget designhotel biedt 131 kamers en 2 dakappartementen met in totaal 276 bedden, evenementenvoorzieningen, restaurant en bar. http://www.roomz-graz.com/

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief