In Tignes staat het nieuwe seizoen in teken van feesten!

31/10/2012

 

Dit seizoen is Tignes meer dan ooit tevoren de place to be voor feestvierders.  Zo trek je op 31 december 2012 naar de Fire Mix Party. Want hoe kan je het nieuwe jaar beter inzetten, dan dansend op de stevige elektrobeats van de bekendste dj’s van het moment? Onder begeleiding van de schijven van Martin Solveig kunnen vakantiegangers 2013 in feesten op dé outdoor dansvloer, geïnstalleerd op zo’n 2100 meter hoogte. Elk jaar verzamelen zich in Tignes op Oudejaarsavond tussen de 20.000 en de 25.000 clubbers, wat van dit skioord een onmisbare nightlife hotspot maakt.

  En omdat de party nooit stopt in Tignes hijst het skioord de regenboogvlag! Tijdens de European Snow Pride van 23 tot 30 maart 2013 verwelkomt Tignes holebi’s die houden van berglucht en wintersport. Onder het motto ‘extra gay friendly’ staan er deze week onder andere een reuzegrote pool party, een raclette-avond en zelfs een heus kamp in een joert op het programma. Natuurlijk worden ook de skigroepen en de dagelijkse after ski-sessies niet uit het oog verloren. Een week rijk aan animatie, dansen en feesten bestemd voor allev akantiegangers: een goede reden om uit de kast te skiën.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief