Leuke apps voor op je smartphone!

02/11/2012

 

Wintersportgids ging voor jou op zoek naar een aantal handige en leuke apps.

Sneeuwhoogte+

Sneeuwhoogte+ is een gratis app waar je dagelijkse updates krijgt over de sneeuwhoogte in je favoriete skigebied. Je kunt er vinden hoeveel liften er open zijn, de weersvoorspellingen, hoe het funpark erbij ligt,… En met de webcams kan je zelf eens een kijkje nemen tot op de pistes.

 Powderalarm

Dit is misschien wel dé uitvinding voor poederjunks! Op deze app geef je aan welk skigebied jou interesseert , hoeveel sneeuw er moet vallen en om hoe laat je dan gewekt wil worden. Valt de opgegeven hoeveelheid sneeuw in jou gebied, dan wordt je gewekt door powderalarm! Zo mis je nooit een powder-ochtend en valt er geen vlok, dan slaap je lekker door!

 

Itrailmap

 Op deze app kan je de pistemap downloaden van je favoriete gebied. Zo heb je dat steeds op zak, moest je de weg verloren geraken. Je zit dan niet meer te knoeien met dat natte  lapje papier dat je aan de kassa hebt gekregen. Download de kaarten al thuis, zo vermijd je roamingkosten!

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief