MINI Snowpark in Feldberg – Are you ready to rumble?

17/11/2012

 

Q-parks shaper Christian Tinny en zijn crew hebben grootse plannen voor het snowpark van Feldberg het komende seizoen. Bovendien zal de nieuwe sponsor ‘MINI’ zorgen voor enkele nieuwe obstakels.Het MINI snowpark heeft voor riders op elk niveau iets te bieden.  Zo zal er een gedeelte zijn voor beginners, gemiddelde en gevorderde riders, elk met rails, boxen en kickers. Auto sponsor ‘MINI’ zal zorgen voor enkele nieuwe modules ten opzichte van vorig jaar en zal de lokale freestyle community ondersteunen.  

Gedurende het seizoen zullen diverse wedstrijden plaatsvinden in het park. Met als hoogtepunten de “Bohny Masters Feldberg powered by MINI“ op 26 januari, de tourstop van de “Q-parks Tour” en de “clash of the communities” .  Voor meer informatie over deze wedstrijden en wat er allemaal te doen is in Feldberg, neem je best een kijkje op hun facebook fanpagina.

Nu is het voorlopig wachten tot de eerste sneeuw valt en ze kunnen beginnen met de bouw van het park. Ondertussen kan je hier al eens een kijken naar hun edit van het seizoen 2011/2012

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief