Wie is Grim Narita?

08/12/2012

 

Tot voor deze week had ik nog nooit van deze ‘Grim’ gehoord! Maar Grim heeft zich sinds 10 dagen geleden op het freestyle skiën toegelegd en is na deze 10 dagen al gekend in het wereldje!

Grim Narita komt uit Japan en is 18 jaar oud. Hij is een supertalent in alle sporten! Gelijk wat hij doet, dat doet hij zoals de besten. Zijn basis ligt in het trampoline springen, de tricks die hij daar uitvoert zijn van wereldniveau. Grim slaagt er daarbuiten nog eens in om al deze tricks over te zetten naar wakeboarden, in-line skaten, snowboarden,… En zijn nieuwe uitdaging nu is het freestyle skiën.

Ik heb hem deze week bezig gezien in de half pipe en hij maakt elke dag grote progressie. Na slechts 10 dagen op skilatten te staan, doet hij in de pipe al tricks zoals dubbel flair,cork 9’s,… Na vele overwinningen in andere sporten is zijn doel nu om nummer 1 te worden in het freestyle skiën. Dat zal zeker nog wat werk vragen, maar zijn naam is nu toch al een beetje gemaakt!

Bekijk hier Grim zijn promotiefilmpje

Grim en zijn vader(coach) op hun eerste dag skiën. Achter hen zijn ze de half pipe van Copper Mountain nog aan het bouwen. De pipe waar hij ondertussen al dubbel flips in landt!

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief