Lekker warm met Odlo

18/12/2012

 

Hoe handig: Ondergoed met gezichtsmasker – dit shirt met capuchon is de perfecte eerste laag voor koude dagen.Het nieuwe ‘Originals Warm’ shirt met geïntegreerd gezichtsmasker blinkt meteen uit door meerdere functies. In het bijzonder op zeer koude dagen overtuigt het met zijn hoge warmtevermogen dankzij de zacht opgeruwde binnenzijde. Waait een koude wind of valt er plots sneeuw, dan kan men in een handomdraai de capuchon opzetten en beschermt het warme gezichtsmasker zelfs tegen vrieskou. Elastische vlakke naden en de ergonomische snit zorgen voor maximale bewegingsvrijheid, Duimgaten zorgen ervoor dat de mouwen mooi op hun plaats blijven zitten. De geur remmende vezel reduceert de vorming van zweetluchtjes tot een minimum. Prijs: € 70

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief