Katrien Aerts 10de in Copper Mountain

12/01/2013

 

Katrien Aerts en Seppe Smits hadden beiden hun finale vandaag op de FIS wereldbeker in Copper Mountain.

Katrien werd 10de, maar was er zelf niet helemaal tevreden over. Op haar blog lezen we:

10de ben ik geworden in de finales van de wereldbeker! Op zich ben ik dus een plaats opgeschoven ten opzichte van de kwalificaties en zou ik tevreden moeten zijn. Toch voel ik me vooral teleurgesteld. Ik vind dat ik gewoon echt slecht geskied heb. Ik kan veel beter dan dit. Nu de omstandigheden waren zeer moeilijk, door de verse sneeuw was de pipe ontzettend traag en was het dus moeilijk om hoogte te halen. Ik had er enorme problemen mee en kon helemaal niet de run doen die ik wou. Wat me in de kwalificaties lukte, ging nu totaal niet. Ook al ben ik met de plaats tevreden, ik ben teleurgesteld dat ik in de finale niet kon laten zien wat ik kan!”

Seppe Smits stond in de finale van de slopestyle bij de snowboarders. Seppe deed het uitstekend en werd met een zeer propere run 4de. Hij heeft nu dus ook zijn BOIC norm voor Sochi 2014 op zak!

 

Seppe Smits op weg naar zijn 4de plaats

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief