O’neill Snowclash in Avoriaz

02/03/2013

 

Wie nog niet goed weet wat doen de eerste week van de Paasvakantie: Snowclash in Avoriaz belooft de moeite te worden.

Het concept van Snowclash is eenvoudig: zowel beginners als pro’s leren van elkaar bij om zo iedereen zijn freestyle-skills naar een hoger niveau te brengen. Het event is gecreëerd door riders voor riders. Creativiteit wordt gestimuleerd en alle ideeën krijgen vorm. De week draait volledig rond progressie en samen beter worden.  SnowBite , skikot en O’Neill geven jouw deze elementen in handen.

Dit jaar mikt SnowClash naar meer professionele begeleiding, een grotere ‘self-made’ module, een spectaculaire Fire Show & vooral meer creativiteit met o.a. live performing graffiti artiesten en muzikanten in het funpark.

SnowBite zorgt voor Video Analyses, Jam Sessions en gratis improvement sessions voor zowel skiërs als snowboarders. Elke voormiddag zijn de pro riders speciaal aanwezig om iedereen naar hartelust te begeleiden in het funpark. In de namiddag is iedereen vrij om te genieten van de demo shows en urban session. ’s Avonds zorgen de SnowBite dj’s (Radio Belgique FM, Lionheart Crew, DJ Funky Fish) voor de nodige vette tunes op de dansvloer.

Zowel in het snowboarden als in het freestyle skiën zullen de Belgische toppers klaar staan voor tips te geven en demo’s te verzorgen. Bij de skiers hebben al bevestigd: Katrien Aerts, Timo De Bondt, Nicolas Elshout, Koen Speleman, Reiner Cremers en Benjamin Declercq. Bij de boarders zijn aanwezig: Bjorn Simons, Christophe Reynders, David Vanden Boer,…

Deze derde editie van SnowClash kan je dus best niet missen! Alle info en bookingen via

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief