PICS FOR CASH

03/05/2013

 

Zondag 5 mei gaat het nieuwe zomer funpark in Ice Mountain open.

In Ice Mounten in Komen ligt in de zomer steeds weer een mooi funpark. Ook deze zomer lijkt het weer de moeite te gaan worden.

Op 5 mei is er al de eerste actie met het event ‘PICS FOR CASH’. De jury van de dag bestaat uit drie fotografen die er tevens ook voor zorgen dat jouw beste tricks op het eeuwige beeld vastgelegd worden. Haal dus je beste tricks boven want zowel op de pro line, medium line als op de jib module valt er cash geld te verdienen. Op de sissy line kan je met jouw beste tricks verschillende goodies scoren. De fotografen beslissen dus wie met de eurobriefjes naar huis gaat. Iedereen is vrij deel te nemen op de verschillende modules en moeilijkheidslijnen in het park. Kom gerust een poging wagen in het vernieuwde funpark en geniet van een gratis drankje op de piste dankzij Mountain Dew, RedBull en Jägermeister.
Cheap-o snowboarding gedurende de hele zomer!

Profiteer op zondag 5 Mei 2013 ook van het aanbod om het zomerabonnement bij Ice Mountain te kopen aan het voordeeltarief van € 155 in plaats van € 255, én ontvang dan meteen ook jouw voucher voor een gratis pack Mountain Dew.

Afspraak dus op zondag 05 Mei 2013 voor het O’Neill ‘PICS FOR CASH’ evenement, powered by Snowbite! Onder begeleiding van de SnowBite MC en monitoren gaat het evenement van start om 17h stipt. Jouw deelname kost slechts € 15 (pistetoegang van 17u tot 23u).

het snowpark ziet er goed uit!

 

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief