Pistebullyrestaurant in Zwitserland

18/11/2017

 

Zwitserland staat natuurlijk al jaren bekend om de verfijnde keuken in diverse wintersportgebieden. Worst en friet zijn niet op iedere straathoek te vinden en een uitgebreide lunch met een goed glas wijn is dan ook eerder regel dan uitzondering in ‘Confederatio Helvetica’. In Grächen kun je tijdens je komende wintersportvakantie culinair genieten op grote hoogte met het eerste pistebullyrestaurant in Zwitserland.

Pistebullyrestaurant in Zwitserland

Een pistebully, een keuken en een chef-kok vormen de basisingrediënten van het nieuwe mobiele restaurant ‘Gourmettower’ in het skigebied van Grächen. Het voertuig kan op verschillende plaatsen aan de skipiste neergezet worden. De kok bereidt typisch Zwitserse specialiteiten in de moderne, functionele keuken. Groepen kunnen de Gourmettower ook afhuren voor privéfeesten, eventueel zelfs met dj op het dak (dat eveneens gebruikt kan worden als dansvloer). De pistebully is uiteraard uitgerust met WiFi.

Groepen kunnen de pistebully al afhuren vanaf tien personen, voor een driegangendiner met bijpassende wijnen. Groepen vanaf 15 personen kunnen ook kiezen voor een traditionele fondue of raclette inclusief voor- en nagerecht. Vanaf 20 personen is het zelfs mogelijk om te genieten van een echte picknick op de piste waarbij tal van Zwitserse lekkernijen op het menu staan. Een en ander dient dan natuurlijk wel gereserveerd te worden via Grächen Tourismus.

 

Highlight

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief