Peak Performance ontketent de freeride spirit voor het FW23 seizoen

16/11/2023

 

Geboren in de bergen en geïnspireerd door freeride, laat de FW23 skicollectie van Peak Performance innovatie en creativiteit zien met nieuwe producten en kleurenverhalen in een reeks concepten. Voortbouwend op het erfgoed van het merk van duurzame skikleding, wordt voor het FW23-seizoen een gloednieuwe collectie gelanceerd onder het Gravity-concept.

De skicollectie van dit jaar bevat nieuwe en bijgewerkte productlijnen die gericht zijn op duurzaamheid, functionaliteit en comfort. In samenwerking met Gore-Tex om de impact op het milieu te verminderen, zijn verschillende items in de collectie ook voorzien van een nieuw Gore-Tex ePE-membraan – een innovatief, duurzamer membraan dat in het hele Gravity-assortiment te vinden is, evenals in alle Vertical 3L-producten.

VERTICAL

De Vertical Gore-Tex Pro collectie is een volledig waterdichte collectie met Gore-Tex Pro. De volledig waterdichte collectie combineert geavanceerde materialen met een innovatief en functioneel ontwerp en maakt gebruik van zowel Gore-Tex Pro als Gore-Tex Pro C-knit Stretch en biedt een uitzonderlijk ademend vermogen en mobiliteit voor een dag op de piste.

Het Vertical Gore-Tex Pro jack en de broek in neutrale kleuren, geïnspireerd op de eerste sneeuwval aan het begin van de winter, zijn voorzien van de kenmerkende kleuren van het merk in een gedurfd designstatement.

ALPINE

De Alpine Gore-Tex jas en broek, twee nieuwe leden van de Alpine familie, bieden een 2-laags wind- en weerbestendige shell, waardoor ze licht en functioneel zijn voor een hele dag op de piste, terwijl ze warmte behouden dankzij de padding.​

Als eerbetoon aan iedereen die achter de schermen van skigebieden werkt, is het Freeride Resort Wear-concept voor dit seizoen helemaal nieuw. De collectie bouwt voort op het freeride-erfgoed van het merk en bevat zeer technische producten zoals de 2L Stretch parka, jas en koersbroek. De producten zijn gemaakt van een nieuwe 4-way stretchstof met 20k/20k prestaties en zijn ook gewatteerd voor extra warmte en comfort. Met een gedurfde expressie inclusief nieuwe silhouetten en details, laat de collectie Peak Performance’s gedurfde expressie van design zien, die het DNA van het merk in zijn mooiste vorm vastlegt.​

HELIUM

Ontdek het iconische Helium-assortiment van PeakPerformance, dat al meer dan 10 jaar bekend staat om zijn superieure kwaliteit. Onze bestseller, de Helium Down Hood Jacket, onderscheidt zich als een ultralicht, gemakkelijk op te bergen jack met capuchon, en wordt nu vergezeld door een verscheidenheid aan ontwerpen zoals de Helium Down Coat, Helium Utility Down Hood Jkt, en vele anderen.

Elk van deze kledingstukken is ontworpen voor je avonturen in de buitenlucht en combineert een winddichte, waterafstotende buitenstof met de beste 90/10 donsisolatie. Voor liefhebbers van originaliteit is er onze Helium capsule met beperkte oplage en acht unieke ontwerpen. Deze veelkleurige Helium Down Utility-jacks zijn ontworpen om het gebruik van snijafval te maximaliseren.

Of het nu gaat om het Helium Down Vest, Helium Hybrid Down Hood Jacket, Helium Down Short of accessoires zoals Helium Down Slippers, Mittens en Packing Bags Set, elk stuk is ontworpen voor prestaties en comfort. Bovendien zijn we toegewijd aan een verantwoorde aanpak en is het dons traceerbaar via Track My Down. Draag de Helium-collectie alleen of in laagjes voor optimale warmte tijdens je avonturen.

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief