Nieuwe website WintersportGids live!

28/05/2024

 

We zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe website, WintersportGids, aan te kondigen! Of je nu een doorgewinterde skiër, een enthousiaste snowboarder, of een beginnende sneeuwliefhebber bent, onze vernieuwde website is dé plek waar je alle informatie en inspiratie vindt die je nodig hebt voor jouw volgende wintersportavontuur.

Bij WintersportGids weten we hoe belangrijk het is om goed voorbereid de bergen in te gaan. Daarom hebben we een schat aan inspirerende artikels en tips voor zowel skiërs als snowboarders. Van de nieuwste technieken en trends tot verhalen van mede-wintersporters die je meenemen naar de mooiste pistes, je vindt het allemaal op onze website.

Skimateriaal

Het kiezen van het juiste materiaal kan een wereld van verschil maken voor je ski- of snowboardervaring. Bij WintersportGids geven we je gedetailleerde informatie over het beste materiaal, van ski’s en snowboards tot kledij en accessoires. Ontdek welke uitrusting het beste bij jouw niveau en stijl past en blijf op de hoogte van de laatste innovaties in de wintersportwereld.

Skigebieden

Een goed skigebied kan je wintersportvakantie maken of breken. Daarom bieden we uitgebreide informatie over de populairste skigebieden, inclusief actuele sneeuwhoogtes, skipasprijzen, en handige tips om het meeste uit je bezoek te halen. Of je nu op zoek bent naar de beste off-piste routes, kindvriendelijke faciliteiten, of de gezelligste après-ski hotspots, WintersportGids heeft het allemaal in kaart gebracht.

Nieuwe website

We streven ernaar om jou te voorzien van de beste en meest betrouwbare informatie, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van de sneeuw. Komende periode zullen we onze website verdere optimaliseren en nieuwe features publiceren zodat we op tijd klaar zijn voor komend winterseizoen.

Neem een kijkje op onze nieuwe website en laat je inspireren voor je volgende wintersportavontuur. Of je nu op zoek bent naar tips voor de beste skigebieden, advies over materiaal, of gewoon wilt wegdromen bij prachtige foto’s en verhalen, WintersportGids is jouw gids in de wereld van wintersport.

Mis niets en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook, Instagram, en LinkedIn voor de laatste updates, tips en toffe winacties.

Team WintersportGids

Highlight

Getest! Helly Hanssen Alpha 4.0 Jacket & Alpha Lifaloft Pant

12/05/2024
Of we een jas en broek van Helly Hanssen willen testen? Zeker weten. Dit Noorse...

Skiën in de lente

29/03/2024
Wanneer we naar boven kijken lijkt het nog niet zo, maar de lente staat voor...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief