Arabba Marmolada
Arabba Marmolada

Het skigebied van Arabba-Marmolada is er eentje voor de echte levensgenieters. Dat is natuurlijk niet helemaal verwonderlijk met een ligging in de prachtige Dolomieten. Met meer dan vijftig kilometer aan pistes is het skigebied van Arabba-Marmolada een absolute aanrader, niet enkel voor levensgenieters maar ook voor skiërs en snowboarders van elk niveau. 

Het is de 3342 meter hoge Marmolada die zijn naam verleent aan het skigebied Arabba-Marmolada. Aan de voet ervan krijg je perfect aangelegde en goed onderhouden pistes, waarvan het merendeel rode pistes. En net zoals elders in de Dolomieten ontsnap je ook hier niet aan de Sella Ronda, een onvergetelijke skitocht rond het Sella-massief. De Sella Ronda is een heerlijke dag skiën doorheen een onvergetelijk landschap. Met een ligging tussen Passe Pordoi en Passe Campolongo is het skigebied Arabba-Marmolada dan ook schitterend gelegen. Drie liften brengen je vanuit het dorp Arabba snel en vlot het skigebied in. Een van de drie liften voorziet in de aansluiting met het gebied van Marmolada. De andere liften zorgen voor een aansluiting met Corvara en het skigebied van Alta Badia en Canazei en het gebied van Wolkenstein (Selva). Net als elders in de Dolomieten worden alle skigebieden en liften bediend met de Dolomiti Superskipas. 


Culinair genot

Het hoeft natuurlijk geen betoog, maar net als zowat overal in de Dolomieten is het culinaire aanbod ook in Arabba-Marmolada van uitstekende kwaliteit. Vele heerlijke restaurants bieden lokale specialiteiten. Puur genieten wordt in Arabba-Marmolada hoog in het vaandel gedragen.