Het project skiën over 12 toppen en in 5 valleien krijgt vorm met de bouw van de Flying Mozart-gondel van Wagrain / Kirchboden naar de Grießenkar. Aan het begin van het winterseizoen 2021/2022 wordt de 33 jaar oude gondellift vervangen door een nieuwe, ultramoderne 10-persoons gondel.


Vanwege het besluit van de Oostenrijkse federale overheid om de officiële sluiting van de horeca te verlengen, besloot Snow Space Salzburg Bergbahnen de bouwwerkzaamheden aan de ultramoderne 10-persoons Flying Mozart-gondel eerder dan oorspronkelijk gepland te hervatten. Maandag 22 februari is begonnen met de sloop van de oude lift en zijn de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe gestart.


De nieuwe Flying Mozart Bahn overbrugt 970 hoogtemeters naar de Grießenkar in minder dan 11 minuten en vervoert tot 4.000 gasten per uur bergopwaarts (momenteel 2.500). De gondellift van Doppelmayr is een van de krachtigste gondels met één kabel ter wereld. Lange wachttijden bij het dal- of middenstation behoren definitief tot het verleden. De 142 grotere Omega-V-gondelcabines overtuigen met ergonomische individuele stoelen met stoelverwarming en een modern, licht ontwerp met veel glas en maximale beenruimte.