Wellness en ski in Brides-les-Bains
Brides les Bains © J.M-Gouedard

Brides-les-Bains is een wellnessresort met voor elk wat wils. Iedereen kan zijn wintervakantie naar eigen wens samenstellen. In het grootste skigebied ter wereld met zijn 600 km aan pistes profiteren beginners en ervaren skiërs van een heerlijke vakantie.

Skiën is hier niet alleen voor de profs! De helft van pistes zijn groen of blauw. Het gebied biedt ook 5 snowparks, 9 rodelgebieden en 110 km langlaufloipes voor wie wil. Meer dan 85% van de toppen van de 3 Vallées bevinden zich op meer dan 1.800 m. Gegarandeerd goede sneeuw dus!
Degenen die niet skiën kunnen genieten van de 2.700 m2 van de thermale spa, de prachtige natuur en welzijnsactiviteiten in de vallei of wandelingen hogerop.


Juiste prijs
In Brides-les-Bains zijn de accommodatietarieven 30% tot 50% lager dan in de hoger gelegen skigebieden van Les 3 Vallees. Dit komt doordat in Brides-les-Bains 11 maanden toeristische activiteit is door het uitgebreide wellness centrum. Hierdoor kunnen de hotels hier “eerlijke prijzen” bieden, ook in het hoogseizoen.

Meer informatie op www.brides-les-bains.com