Naast de vaste waarde in het wintersport milieu zijn er steevast een heleboel leuke accessoires die ons wel kunnen bekoren. Dit kan gaan van Hoofddeksels en brillen tot ski wax en rugtassen. Wij zochten er 11 uit voor jou, bekijk ze hieronder.

1. Poederbaas

Afbeelding 1 van 11

De elf tofste accessoires

 1. Poederbaas:

  Poederbaas brengt handgemaakte oorverwarmers en haarbanden naar het grote publiek. Geproduceerd bij onze Noorderburen zijn het dus relatief lokale producten. Met de poederbazen voor de ouderen en de poederbaasjes voor de kleinsten is er voor elks wat wils te vinden in hun ruime assortiment.

 2. Giro:

  Voor de kleine springkikker op de piste heeft Giro nu een leuke helm met bijpassende bril op de markt gebracht.

 3. Deuter:

  Met zijn nieuwe geoptimaliseerde pasvorm is de Little Star de ideale kinderslaapzak. Hij is dusdanig ontworpen dat de slaapzak met uw kind kan meegroeien tot een lengte van 130cm. Deuter heeft speciaal grote ritsen voorzien zodat uw kind makkelijk zelf in of uit de slaapzak kan.

 4. Osprey:

  De nieuwe Rolling Transporter is de langverwachte versie op wielen van Osprey’s Transporter duffelserie. Het is een perfecte transportoplossing met allterrain wielen voor al je materiaal en elk soort avontuur.

 5. Leki:

  “Op deze handschoen vindt Boa het perfecte toepassingsgebied. Het zorgt niet alleen voor de perfecte pasvorm van het sluitsysteem, maar ook voor een verbeterde krachtoverbrenging. “(Mario Felgenhauer | xc-ski.de)

 6. NikWax:

  Nikwax Hydrophobic Down is vochtbestendig en behoudt de isolerende eigenschappen en het ademend vermogen van uw donskleding.

 7. DPS:

  Phantom is een permanente, eenmalige toepassing die de noodzaak om ski’s en snowboards voor altijd te waxen elimineert.

 8. Unbreakable:

  Brillen en zonnebrillen gemaakt van het innovatieve en gepatenteerde speciale materiaal NBFX. Zelfs onder 3 ton druk behouden ze hun vorm.

 9. Cébé:

  “De combinatie van een optische bril en een skibril is altijd al een probleem geweest – tot nu toe! Met de magnetische schijf en het slanke ontwerp is deze Exo OTG een duidelijke winnaar. ”
  (Jan Stala| Winner of „Become a jury member“)

 10. Giro:

  Het oneindige lens ontwerp van de bril met Zeiss Vivid lens en Adapt Strap biedt een nieuwe, frameloze look.

 11. Moonlight

  Dit is een echte doe-het-alles-lamp. Je kunt rennen, fietsen, wandelen en skiën. Alles in een kleine lichtgewicht krachtige lamp. De lamp is waterdicht en kan zonder problemen korte tijd onder water worden behandeld. De lampkop heeft een spreiding van 20 graden en zorgt voor een perfecte lichtbundel.